0613537243 info@djremon.com
Logo DJ Remon

over DJ Remon

DJ Remon handeld onder de naam A & A DJ

Welkom en hoi,  ik ben DJ, Remon Tilborg

Over DJ Remon, van kinds af aan heeft muziek en dansen een groot deel van mijn leven bepaalt en is niet weg te denken in mijn doen en laten.

Was ik thuis als puber de vloer aan het boenen en hoorde ik de klanken van James Brown “sex machine” dan deed ik exact dezelfde pasjes als James, dat was dus in de jaren 70, alle muzikale jaren erna heb ik ook bewust meegemaakt en beleeft. Van punk,  soul, disco tot de hedendaagse top 40. Dus dacht ik, ik heb genoeg muzikale kennis in huis om van mijn hobby mijn beroep te maken.

Als 17 jarige zat ik als dj op een piraten radiozender waar ik 2 shows had 1 genaamd de Tillie’s show en de ander genaamd Harde Harry wat best wel een succes was, helaas werden we uit de lucht gehaald omdat het illegaal was. Dat was dus de jaren 80. Nu ben ik sinds de jaren 90 actief als Allround & Allright DJ Remon met mijn eigen moderne , professionele, complete en compacte geluidsinstallatie.

ORIGINEEL, UITSTRALING, UNIEK

DJ Remon staat garant voor het slagen van uw feest en bezorgt u en uw gasten een onvergetelijke avond. Kortom DJ Remon kwaliteit voor een redelijke prijs

Een Allround DJ die van elke party / evenement / bruiloft / verjaardag een vrolijke gezellige en swingende feest van maakt. Met de juiste, beste, leukste, heetste, vetste, hipste en lekkerste muziek uit het verleden en heden waarbij u de muziekstijl of genre mag bepalen.

Voor door mijzelf gemaakte foto’s / video klikt u op button “Lees Meer”.
Op mijn Homepage onder de kop “HOE WIJ DJ REMON BELEEFT HEBBEN
vindt u enkele beoordelingen van klanten in het verleden en het heden